top of page
​Nalu Ontspannings Massage   60/90 min.

De ontspanningsmassage helpt om te ontstressen en spanning geleidelijk aan weg te laten; het geeft u een absoluut gevoel van welzijn. Het verhoogt de bloedsomloop, verbetert de flexibiliteit en helpt het lichaam zich van giftige stoffen te ontdoen. Deze behandeling richt zich op de rug, schouders, hals, borst en benen met behulp van massagetechnieken zoals diepe, lange bewegingen, petrissage en kneden.

Voor een half uur extra worden ook uw voeten, armen, handen, gezicht, hoofd en eventueel ook buik gemasseerd. Na deze intensieve behandeling zal u zich herboren voelen. Dit is een van de heerlijke massages omdat uw lichaam en geest zich volledig kunnen ontspannen tijdens de sessie waardoor u zich kan opladen met hernieuwde kracht en energie.

Chair Massage       15/20/30 min.
Amma stoelmassage is gebaseerd op de oude Japanse acupressuur of drukpunt-massage. Door druk uit te oefenen op de energiepunten in het lichaam verbetert uw immuunsysteem, stimuleert het de circulatie en vermindert het stress. Deze massage behandelt het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Je blijft volledig aangekleed en zit op een comfortabele en ergonomische stoel. Hoewel de behandeling van relatief korte duur is, zijn de gunstige effecten op korte termijn verreikend. Deze behandeling is ideaal voor werknemers om de prestaties en productiviteit te verhogen op de werkvloer.

Deep Tissue Massage   

30 min.
’Deep Tissue’-massage maakt gebruik van sterke, doch langzame massagetechnieken. Door dieper te werken in de spieren, pezen en fascia, worden mogelijke knopen verwijderd en vermindert het chronische spierspanning. Dit zal resulteren in een betere lichaamshouding en energiestroom, en ontdoet u van stress. U zal een gevoel van inspanning ervaren.

Rug Massage    

30/60 min.
Rugmassage richt zich op de rug, nek en schouders, waar heel vaak spanningen, pijn of irritaties voorkomen. Met behulp van massagetechnieken startende aan de onderrug worden  strakke spieren bewerkt die veroorzaakt zijn door stress, intensieve sportbeoefening, chronische beweging of een slechte houding. Deze behandeling verlicht spanning in vermoeide spieren, verbetert bewegings-mogelijkheden en helpt bij een goede houding.

Voet Massage    

30 min.
Deze voetmassage is gebaseerd op de Thaise variant. Het is een erg ontspannen en energie rijke behandeling. Het combineert de meridiaan -en reflextherapie en zorgt ervoor dat al de lichaamssystemen worden gestimuleerd. De Thaise voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de bloed- en de energiestroming in het lichaam. Als u last heeft van zware, vermoeide benen, zal u na deze massage op een wolkje lopen...

Samudra Massage®   

60 min.
Samudra is Sanskriet voor 'Oceaan' en betekent letterlijk "verzameling van wateren". De massagetechnieken simuleren het sprankelende ritme en de beweging van een waterval en het rustgevende van oceaangolven. Samudra is geïnspireerd op de Hawaiaanse Lomi Lomi massage. Het voelt aan als een sensueel dansritueel op je lichaam. De onderarmen en ellebogen worden hoofdzakelijk gebruikt als onderdeel van deze diep, ontspannende en toch een activerende massage.

Traditionele Balinese Massage   60 min.
Balinese massage combineert verschillende therapieën zoals massage, acupressure en reflexologie. De combinatie van de technieken zijn een voordeel voor het lichaam en verbeteren de bloedsomloop door het deblokkeren van de natuurlijke lichaamsstroming en door drukpunt-activering. Deze massage zal uw lichaam en geest synchroniseren zodat u geniet van de pure ervaring van welzijn en zijn nagloed.

Traditionele Balinese Reflexologie   60 min.
Reflexologie is gebaseerd op Acupressuurpunten: een principe waarbij reflexpunten op de voeten overeenkomen met de interne organen en de lichaamsconstructie. Een zachte massage van de zenuwuiteinden van de voeten stimuleert de eigen genezende kracht van het lichaam, het immuunsysteem en vermindert ook enige spanning. Alle reflexpunten worden bewerkt en brengen zo het lichaam terug in evenwicht. Deze massage is perfect als u zich gewoon wil ontspannen en uw batterijen wil opladen.

Verloop van een massage aan huis

Nalu massages komt bij u thuis met een massage tafel, voorzie voldoende ruimte om de tafel te plaatsen, buiten in de tuin of binnen in een ruimte die warm is zodat u tijdens de massage geen kou leidt.

 

U blijft in uw ondergoed tijdens de massage, en bent bedenkt met een sarong of handdoek, uitgezonderd het lichaamsgedeelte dat wordt behandeld.

 

De massages zijn professioneel en niet therapeutisch.

 

Wees voorzichtig in de zon na een massage, de oliën beschermen u niet tegen de zon (geen UV-bescherming).

 

Drink veel water na elke behandeling, dit helpt u om dehydratatie van de spieren te voorkomen en helpt met het verwijderen van giftige stoffen die in uw lichaam opgebouwd zijn en vrijgelaten tijdens de massage.

bottom of page