Ik ben Sarah Desmet, een Belgische massagetherapeute die na haar sportstudies aan de Ehsal in Brussel naar het buitenland trok om te werken en reizen. Door mijn lange verblijf in Bali ben ik me gaan fascineren voor massagetherapie. Ik ben gekwalificeerd in een verscheidenheid aan ontspanningsmassages maar ik blijf me verdiepen in nieuwe technieken, methodes en therapieën. Dankzij mijn stevige aanpak en technische onderlegging, in combinatie met de aanvullende opleidingen in ontspannende massagetherapieën, kan ik u even de wereld doen vergeten.
 

Kwalificaties: ITEC Holistische Massage niveau 3, ITEC / BTEC Sports Massage niveau 4+5, FHT Deep Tissue Massage, Traditionele Balinese Massage, Traditionele Balinese Reflexology, Afslankingsmassage, Samudra Massage, Ortho Manipulatie Therapie, Cranio Sacrale Therapie, Reiki niveau 1, Ergo stoelmassage. 

​NIEUWE kwalificatie 2016: Ayurvedic Yoga Massage 

 

Nalu massages is intens, of flexibel afhankelijk van uw voorkeur. Net daarom is Nalu massages een van de beste massages waarmee u uzelf kan verwennen.

Copyright © 2020 Nalu massages. All rights reserved. - SIRET 751.679.705.00044